Header widget area left
  • be
  • fr
  • es
  • it
  • pt-pt

FARMELL® CLASSIC

De epileerveer FARMELL® CLASSIC is gemaakt uit chroom en de uiteinden bestaan in verschillende kleuren. Levenslange garantie.

HANDIG, VOORDELIG EN ECOLOGISCH

Farmell® is geïnspireerd op het epileren met een touwtje. Het is een natuurlijke en milieuvriendelijke methode. Hypoallergeen en niet agressief voor de huid. Praktisch en voordelig, werkt zonder stroom. Deze epileerveer wordt onmisbaar. Discreet, u neemt hem overal met u mee… Veel vrouwen hebben last van ongewenst gezichtshaar. Sommigen hebben een té gevoelige huid voor bepaalde epileermethodes. Dankzij de epileerveer Farmell® hoeft u zich niet langer meer te schamen voor die ontsierlijke haartjes. Farmell® is een ware revolutie op het gebied van epileren.

FARMELL®, DE MANUELE EPILEERVEER

Veel vrouwen hebben last van ongewenst gezichtshaar. Sommigen hebben een té gevoelige huid voor bepaalde epileermethodes.

Dankzij de manuele Epileerveer hoeft u zich niet langer meer te schamen voor die ontsierlijke haartjes.

Farmell® is een revolutionaire epileermethode.
Farmell® werkt zonder batterijen en zonder stroom en gaat bij normaal gebruik oneindig lang mee.
Farmell® verwijdert zelfs de kortste haartjes die bij andere epileermethodes vaak achterblijven.
Farmell® breekt de haartjes niet maar trekt ze bij de wortel uit.
Farmell® epileert zonder uw huid te beschadigen. Uw huid wordt dus niet rood zoals bij andere epileermethoden.

Als u Farmell® regelmatig gebruikt, worden de haartjes die weer aangroeien zachter omdat de haartjes vanuit de haarwortel worden verwijderd.

Farmell® is ook te gebruiken wanneer er geen spiegel in de buurt is.
Farmell® is hypoallergeen.
Farmell® is hoofdzakelijk ontworpen voor het gezicht maar kan ook gebruikt worden voor de afwerking op het lichaam.
Farmell® is eenvoudig te onderhouden. Om de haartjes te verwijderen, trekt u de veer uit en blaast u er tegenaan. Zo handig, u neemt hem overal mee naartoe!

Voordelig: u verdient uw aankoop snel terug.

Milieuvriendelijk: laat geen afval achter met uitzondering van de haartjes.

HOE FARMELL® GEBRUIKEN?

Neem de Farmell® bij de uiteinden tussen duim en wijsvinger en buig deze in een omgekeerde U. Plaats de veer op de te epileren zone en maak draaiende bewegingen naar binnen (duimen naar elkaar toe draaien) terwijl u de veer naar boven rolt.

Tip : Span met de tong de huid rond de mond aan.

Na gebruik trekt u de veer zachtjes uit en blaast u de haartjes weg. Af en toe de veer met een desinfecterend product reinigen.

De veer wordt uit natuurlijke materialen vervaardigd, heeft geen neveneffecten en kan dus gebruikt worden door zwangere vrouwen. Om hygiënische redenen is het aangewezen de veer niet uit te lenen.

Wanneer u Farmell® regelmatig gebruikt, worden de haartjes die weer aangroeien zachter omdat ze vanuit de wortel worden verwijderd. De snelheid waarmee de haartjes terug groeien is voor elke gebruiker verschillend.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes